25 heinäkuuta, 2021

Kuulumisia #2

Moikkamoi!

Edellisestä postauksesta onkin ehtinyt vierähtää jo tovi vaikka mielessäni toisin olin suunnitellut. Olin ajatellut tekeväni kaikista nukeistani nukkeprofiilit, uuden sivupohjan ja kuvapostauksia mutta se kaikki vähän jäi. Nukkeprofiilien teko tyssäsi siihen kun huomasin unohtaneeni nukkejeni tietovihkon toiselle paikkakunnalle. Uuden sivupohjan ja kuvapostauksien teko taas jäi kun nukkeilumotivaationi laski nollaan. Aloin tuntemaan tyytymättömyyttä kuviani ja nukkejeni ulkonäköä kohtaan. Kuvien osalta tuntui ja tuntuu yhä, että pystyisin parempaankin. Nukkejeni ulkonäköönkään en ole vielä tyytyväinen ja mitä todennäköisimmin neitokaisten kustomoinnit muuttuvat jossain vaiheessa. Kesä ei jäänyt kumminkaan kuvattomaksi kuten olette saattaneetkin huomata Instagramin ja foorumin puolelta. Tässä siis muutama kuva tältä ja viime kuulta:

14.6

20.6

 
Yllä olevan kuvan julkaisin Instagramissa tarinassa 26.6 kun toivotin hyvää juhannusta.
 
28.6
 

10.7
 

 
 
Viime sunnuntaina eli 18.7 Nadian saapumisesta tuli vuosi täyteen. Kuvasin sen kunniaksi kesäisen kuvan neitokaisesta:
 

 

Ostin muuten Lunarialle uuden peruukin kesäkuun loppupuolella. Olin jo pidempään suunnitellut nukelle lyhyttä, kiharaa peruukkia ja päädyin oikeastaan hankkimaan tuon pitkän mustahkon väliaikaiseksi peruukiksi ennen sitä oikeaa. Nuken uusi peruukki on valitettavasti pidempi mitä halusin mutta se on kyllä ihan oma vikani. En osannut jotenkin ajatella peruukin pituutta loppuun asti. Tällä hetkellä en ole ihan varma siitä, mitä teen neitokaisen peruukin suhteen kun en ole nuken ulkonäköön täysin tyytyväinen kumminkaan.


Peruukki on ErlifMithiltä.


Seuraava postaus tulee mitä todennäköisimmin elokuun ensimmäisellä viikolla. Nukkekokoelmaani olisi elokuun alussa liittymässä uusi neitokainen. ♥
 
 
Hyvää heinäkuun loppua! ♥

2 kommenttia: