22 toukokuuta, 2021

Kuulumisia

Moikka!

Tällä kertaa olisi luvassa kuulumisia viime viikolta. :)

  

12.5

Kokosin Oviedollsin full customini eli Lunarian. Nukkeneiti ehti olla maaliskuussa hetken koossa mutta tilanne muuttui kun en ollutkaan nuken silloiseen kustomointiin tyytyväinen. Camélia saikin sitten luvan viedä Lunarian silloisen Obitsun. Tilasin Lunarialle peruukin, joka antaisi oikeutta nuken ihanalle meikille. Harkitsin myös chippien vaihtoa ja tilasinkin Creadoll by Lullabylta toisen sävyiset harmaat neitokaista ajatellen. 12.5 nukkeneiti sai käyttöön uuden peruukkinsa, Nadian Obitsun ja lisäksi yhden lisäkerroksen ripsiä. Lunaria sai Nadian Obitsun tuolla keholla päällä olleen paidan vuoksi. Kyseinen paita on ollut tuon Obitsun päällä tammikuusta asti ja huonolla tuurilla se on saattanut värjätä. Olen suunnitellut pukevani Lunarian tummansävyisiin vaatteisiin jatkossakin ja näin ollen värjäytynyt Obitsu ei haittaisi samalla lailla mitä Nadialla. Nadia sai tottakai uuden Obitsun menettämänsä tilalle.

 Lunarialla on Monique Gold Collection - peruukki Facets Boutiquelta. Peruukki on malliltaan Pretty Girl ja sävyltään Nearly Black. Neitokaisen eyechipit ovat Lullabyn käsialaa ja niiden sävy on muistaakseni Gris Souris. Ostin nuo aika kauan sitten ja ellen aivan väärin muista, olen saattanut ne Mikiyochiin verkkokaupasta ostaa. Nukella on 27 cm SBH- M Obitsu. 

 

 14.5

Kuvasin Lunariaa junaradan alikulkusillan luona. Olin monesti miettinyt, että alikulkusillan läiskikäs betoniseinä voisi olla tosi kiva tausta nukkekuvalle ja olen kyllä iloinen, että tämä kuvaushaave tuli toteutettua.

 


 
 
 
15.5

Tuo päivämäärä merkitsee mulle nukkeiluvuosipäivää. 15.5.2021 on mulle päivä, jolloin nukkeiluni uudesta alusta tuli vuosi täyteen. Se on myös päivä, jolloin uuden taipaleeni "esikoisen" saapumisesta tuli vuosi täyteen. Näin erityisestä päivästä halusin tehdä myös muistamisen arvoisen ja pyhitinkin tämän päivän nukkeilulle. Aamun aloitin kokoamalla Nadian, jolta olin vienyt Obitsun pari päivää aiemmin. Uusi Obitsu oli nukelle laittamista varten valmis mutta en vain ollut saanut aikaiseksi koota Nadiaa päivää aikaisemmin. Kun Nadia oli taas koossa, vaihdoin Camélialta peruukin. Camélian peruukki oli saapunut ainakin pari viikkoa aiemmin mutta se vähän jäi lojumaan hyllylle kun en osannut päättää millaiset chipit nukelle haluaisin. En ole vieläkään päässyt päätökseen Camélian chipeistä mutta siitä huolimatta näin tärkeänä, että nukkeneiti saa edes nukkeiluvuosipäivänä uuden peruukkinsa käyttöön kun sellainen kumminkin löytyy. Camélia on myös innostanut mua entistä enemmän peruukin vaihdon jälkeen. Tämä aamun kustomointituokio ei kumminkaan ollut varsinaisena suunnitelmana päivälle. Oma tavoite "ensimmäiselle nukkeiluvuosipäivälle" oli kuvata kaikista nukeistani ryhmäkuva ja tämän lisäksi vähintään yksi kuva "esikoisestani". Tässä lopputulos:

 Päätin kuvata "esikoisestani" Miettestä (Yuzu's Sweet Aesthetics full custom) keväisen kuvan kun sääkin salli! ♥


 Takarivi: Nadia (Nina's Dolls fc), Miette (Yuzu's Sweet Aesthetics fc), Lunaria (Oviedolls fc) ja Camélia (My Melody Pink Ver.)

Eturivin päänpuolikas: Fáye (Poshidolls fc) 

 

Iloista kesänalkua! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti